Logo da.boatexistence.com

Kan stråcowboyhatte strækkes?

Indholdsfortegnelse:

Kan stråcowboyhatte strækkes?
Kan stråcowboyhatte strækkes?

Video: Kan stråcowboyhatte strækkes?

Video: Kan stråcowboyhatte strækkes?
Video: PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V 2024, Kan
Anonim

Tætheden og stivheden af disse materialer gør at strække dem til en mere delikat sag, så det anbefales, at du don ikke prøver at strække en stråhat manuelt. Tag i stedet din cowboyhat med til en professionel hattemager for at strække den ud og øge hatten med en fuld størrelse uden at forvride dens form.

Hvordan strækker du en stråhat derhjemme?

Trin

  1. Varm tekedlen eller gryden med vand op, indtil vandet begynder at koge.
  2. Hold i hattens rand for at få et godt greb. …
  3. Fjern hatten fra varmen i 30 sekunder. …
  4. Tænd for hårtørreren til den højeste indstilling. …
  5. Når den er let fugtig, tag hatten på og lad den lufttørre for at strække sig til den rigtige størrelse til dit hoved.

Hvor meget kan en cowboyhat strækkes?

Denne metode til at strække hatte kan bruges på en tilpasset fedora-, trilby- eller anden designerhat for at få den til at sidde behageligt på dit hoved. Norm alt kan du strække en hat til ca. 1/4 til 1/2 størrelse større afhængigt af hatten.

Skal en cowboyhat sidde stramt?

Cowboyhatte følger dit hoveds naturlige form, så de skal passe fast på din pande og baghovedet, mens de føles en smule løsere i siderne. Hvis hatten er for stram, kan du ende med at få hovedpine. Hvis den er for løs, vil den blæse af eller blive ved med at dreje rundt på dit hoved.

Hvordan måler du dit hoved for en cowboyhat?

Når du måler efter din hatstørrelse, skal du bruge et blødt målebånd. Placer starten af båndet i midten af din pande over øjenbrynene. Vikl tapen rundt om dit hoved lige over ørerne. Dette vil give dig hovedmålet i tommer.

Anbefalede: