Logo da.boatexistence.com

Hvornår gik zack greinke til astros?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår gik zack greinke til astros?
Hvornår gik zack greinke til astros?

Video: Hvornår gik zack greinke til astros?

Video: Hvornår gik zack greinke til astros?
Video: ZACK GREINKE WORLD SERIES HIT!! Astros' pitcher smacks single in World Series Game 4! 2024, Kan
Anonim

Den 31. juli 2019 byttede Diamondbacks Greinke til Houston Astros med kontante overvejelser i bytte for fire mindre liga-perspektiver: Corbin Martin, J. B.

Hvorfor forlod Greinke kampen i aftes?

Den kommende optræden i de mindreårige udelukker reelt Greinke fra at starte i nogen af Astros' sidste fem kampe i den regulære sæson, men forudsat at hans skadede hals reagerer fint på torsdagens ude, han ser ud til at være god til at gå til slutspillet.

Har Zack Greinke en World Series-ring?

Zack Greinkes resultatløse start

Den ene præmie, der har unddraget ham, er succes efter sæsonen: Ikke kun har han ikke vundet en World Series, han har aldrig engang vundet en slutspilsserie.

Er Zack Greinke skadet?

- Astros' startrotationsproblemer fortsatte, da pitcher Zack Greinke blev kløet fra sin planlagte start fredag i Oakland og placeret på skadeslisten på grund af ømhed i nakken Greinkes ophold på 10-dages IL har tilbagevirkende kraft til tirsdag, to dage efter hans sidste start i Astros' 7-6 sejr over Diamondbacks.

Hvilken sæson snød Astros?

MLB undersøgte påstandene og bekræftede i januar 2020, at Astros ulovligt brugte et kamerasystem til at stjæle skilte under 2017 regulære sæson og eftersæsonen, hvor de vandt World Series, samt i en del af 2018-sæsonen.

Anbefalede: