Når faisalabad bliver distrikt?

Indholdsfortegnelse:

Når faisalabad bliver distrikt?
Når faisalabad bliver distrikt?

Video: Når faisalabad bliver distrikt?

Video: Når faisalabad bliver distrikt?
Video: Faisalabad: Man shoots girl over refusing marriage 2024, September
Anonim

En lillebitte by, der kun blev grundlagt for at fungere som et landbrugsmarked/mandi, er nu vokset til en storby i gigantisk størrelse, som nyder en tredjeplads i landet, hvad angår befolknings- og industriel vækst. Det nuværende Faisalabad-distrikt opstod i 1904 som Lyallpur-distriktet.

Hvornår blev Faisalabad til division?

I 1977 blev byens navn ændret til "Faisalabad", efter den afdøde kong Faisal af Saudi-Arabien for at mindes det dybe venskab, der eksisterer mellem de to store islamiske lande i verden. I 1985 blev Faisalabad opgraderet som en division med distrikterne Faisalabad, Jhang og Toba Tek Singh.

Er Faisalabad et distrikt eller en division?

Faisalabad Division er en administrativ afdeling af Punjab, Pakistan. Reformerne i 2000 afskaffede det tredje regeringsniveau, men blev genoprettet igen i 2008.

Hvor mange Tehsil er der i distriktet Faisalabad?

Distriktet spreder sig over et område på 5856 kvadratkilometer bestående af følgende seks tehsils: Chak Jhumra. Faisalabad by. Faisalabad Sadar.

Hvorfor Faisalabad hedder Faisalabad?

I 1977 ændrede pakistanske myndigheder byens navn til "Faisalabad" for at ære Faisals tætte forhold til Pakistan. … I 1985 blev byen opgraderet som en division med distrikterne Faisalabad, Jhang og Toba Tek Singh.

Anbefalede: