Logo da.boatexistence.com

Hvorfor gik adam richman på pension?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor gik adam richman på pension?
Hvorfor gik adam richman på pension?

Video: Hvorfor gik adam richman på pension?

Video: Hvorfor gik adam richman på pension?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Men selv om showet aldrig fik Richman til at blive syg, er det sandt, at hans fratræden var delvist sundhedsmotiveret Som beskrevet i en Yahoo News-rapport fra 2013, blev presset lagt på hans krop på grund af mange års spiseudfordringer fik ham til at blive deprimeret over sin vægt.

Hvorfor forlod Adam Richman?

For eksempel i et 2016-interview med BBC hævder den tidligere vært, at han var blevet tvunget til at stoppe på grund af helbredsproblemer. Som han forklarede det: "…rygterne om helbredsproblemer, der stopper showet, er usande. "Det var fuldstændig fiktivt.

Hvornår gik Adam Richman på pension?

Richman begyndte som tv-vært i 2008 med Travel Channel-showet Man v. Food, som viser Richman, der besøger forskellige byer og deltager i spiseudfordringer der. Richmans embedsperiode i programmet varede i fire sæsoner, indtil 2012.

Er Adam from Man vs Food død?

The man vs food guy, Adam Richman, døde pludseligt af et hjerteanfald ved i en alder af 41. Han var kendt for sit show på Travel Channel, hvor han rejste omkring.

Vinder mand vs mad nogensinde?

I løbet af serien var hans personlige rekord 37–22 (sejr-tab) i hans madudfordringer. Kombineret med holdbegivenhederne i sæson fire er den samlede rekord på 48 sejre for "Man" og 38 sejre for "Food" … Det halve time lange show kulminerer i, at Richman står over for en etableret lokal madudfordring.

Anbefalede: