Logo da.boatexistence.com

Kan du sætte en skænk i en stue?

Indholdsfortegnelse:

Kan du sætte en skænk i en stue?
Kan du sætte en skænk i en stue?

Video: Kan du sætte en skænk i en stue?

Video: Kan du sætte en skænk i en stue?
Video: Se hvordan du monterer akustikpaneler | Silvan 2024, Juli
Anonim

Skænke er ideelle til både opbevaring og displaybrug. Norm alt i en stue eller spisestue bruges den traditionelt til at opbevare spisestel, men er også perfekt til tilføj opbevaring til ethvert rum uden at gå på kompromis med designet.

Kan en skænk bruges i stuen?

I stuen

I din stue er en skænk et fantastisk sted til stolt at vise dine samlinger eller nipsgenstande. Men de kan også give opbevaringsplads til familiespil, film eller endda specielle glasvarer, som du ikke vil have i dine køkkenskabe.

Hvilket rum går en skænk ind i?

En skænk eller buffet, også kendt som et buffetbord, er et langt, lavt møbel, der norm alt placeres i en spisestue for at opbevare og udstille ting. Den bruges også som en ekstra overflade til servering af mad.

Kan jeg sætte en buffet i stuen?

Buffeter er norm alt den helt rigtige dimension til at passe ethvert sted i dit hjem, hvilket betyder, at du kan bruge dem på en million måder, når du designer et værelse. … Sæt en op ad en tom væg i din stue for at tjene som bar, når du underholder.

Hvad er forskellen mellem en buffet og en skænk?

En buffet, ligesom en skænk, er et møbel med en lang, lav opbevaringsplads. Buffeter er norm alt det mere omfattende møbel mellem de to. … En skænk placeret i spisestuen kaldes en buffet, men når den først er flyttet til stuen, omtales den som en skænk.

Anbefalede: