Logo da.boatexistence.com

Gør tumescent fedtsugning ondt?

Indholdsfortegnelse:

Gør tumescent fedtsugning ondt?
Gør tumescent fedtsugning ondt?

Video: Gør tumescent fedtsugning ondt?

Video: Gør tumescent fedtsugning ondt?
Video: This Is What Happens During a Liposuction 2024, Kan
Anonim

Den mest populære form for fedtsugning såvel som den mest almindelige kosmetiske procedure i USA er tumescent fedtsugning, som er mere effektiv, sikrere og mindre smertefuld end traditionel fedtsugning, og har en hurtigere restitutionstid. Det udføres som et ambulant indgreb og kræver ikke generel anæstesi.

Er tumescent fedtsugning smertefuldt?

Du kan stadig føle smerte på behandlingsstedet med tumescentmetoden. Men sammenlignet med traditionel fedtsugning varer smerten i gennemsnit 24 timer. Og hvis proceduren udføres ved hjælp af generel anæstesi, er smerten eller ubehaget efterfølgende sammenlignelig med typiske fedtsugningsprocedurer.

Hvor lang tid tager det at komme sig efter tumescent fedtsugning?

Heldigvis er genopretning af tumescent fedtsugning typisk hurtig; de fleste oplever, at de kan vende tilbage til arbejdet og deres normale aktiviteter inden for 1-2 dage.

Har nogen døde tumescent fedtsugning?

Tumescent fedtsugning er nu den mest almindelige form for fedtsugning. Fem dødsfald efter tumescent fedtsugning blev fundet blandt 48.527 dødsfald henvist til Office of Chief Medical Examiner of City of New York fra 1993 til 1998, ifølge en rapport offentliggjort i The New England Journal of Medicine.

Er du vågen under tumescent lipo?

Under tumescent liposculpture, patienten er ved bevidsthed (vågen), men har ingen smerter Kirurgen vil bruge en tynd kanyle til at nå ind i uønskede fedtlag, der tillader fedt skal suges ud af kroppen (kun et vist tryk og bevægelse vil kunne mærkes på det område, hvor fedtet udvindes).

Anbefalede: