Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er Bartholomew Kuma en slave?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er Bartholomew Kuma en slave?
Hvorfor er Bartholomew Kuma en slave?

Video: Hvorfor er Bartholomew Kuma en slave?

Video: Hvorfor er Bartholomew Kuma en slave?
Video: How Oda Fooled ALL Of His Fans When It Comes To Bonney & KUMA 2024, Kan
Anonim

På grund af sin nuværende følelsesløse og umenneskelige tilstand, blev han en slave-til-leje for World Nobles, som en straf for, at han hjalp stråhattepiraterne.

Hvorfor blev Kuma en cyborg?

3 svar. En forklaring er, at efter at have reddet stråhatte ved sabaody, blev han besejret af Kizaru og fanget i søstensmanchetter Derefter modtog han sandsynligvis dødsstraf, men da han er et pacifista-projekt, blev han sandsynligvis sendt til vegapunk for at få fjernet sin hjerne.

Er Kuma en slave af en himmeldrage?

Fans forventede bestemt ikke at se Bartholomew Kuma efter så lang tid, og de blev endnu mere overrasket, da det afsløres, at Kuma faktisk bliver holdt som slave af en af de himmelske drager I det seneste kapitel af serien bliver Charlos plejet efter hans indløb med Mjosgard sidste kapitel.

Er Bartholomew Kuma en god fyr?

Nå, han er teknisk en god fyr, fordi han arbejder med regeringen og ikke længere en eftersøgt pirat. Men for så vidt angår en god fyr til stråhattebesætningen, så ønsker han sandsynligvis at se Dragons søn ændre verden og gøre en ende på verdensregeringens korruption. Han er nok mere underholdt end noget andet.

Hvilken race er Bartholomew Kuma?

Bartholomew Kuma er en tilbagevendende antagonist i One Piece-serien. Han er en cyborg, som er den tidligere Shichibukai og en tidligere officer i den revolutionære hær.

Anbefalede: