Logo da.boatexistence.com

Hvornår rapporterer idn indtjening?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår rapporterer idn indtjening?
Hvornår rapporterer idn indtjening?

Video: Hvornår rapporterer idn indtjening?

Video: Hvornår rapporterer idn indtjening?
Video: Lærke - Vi skal ikke være kærester 2024, Kan
Anonim

Meddelelse om indtjening for IDN: 3. nov. 2021.

Hvad tid er Oracle-indtjening?

AUSTIN, Texas, 3. september 2021 /PRNewswire/ -- Oracle Corporation meddelte i dag, at dets første kvartals regnskabsår 2022-resultater vil blive offentliggjort mandag den 13. september efter tæt på markedet. Oracle afholder et telefonmøde og live webcast kl. 16.00. Central tid til at diskutere de økonomiske resultater.

Hvor ofte optjener rapporter?

Indtjeningsrapporterne forventes efter afslutningen af en virksomheds første tre kvartaler, og både kvartals- og årsrapporter efter deres regnskabsår slutter. Bemærk, at regnskabsårets udgang for mange virksomheder ikke er det samme som kalenderårets udgang.

Hvordan ved du, hvornår en virksomhed rapporterer indtjening?

Den mest autoritative og komplette ressource til alle indtjeningsrapporter er placeret på Securities and Exchange Commission's (SEC) hjemmeside (SEC.gov) Ved at bruge deres EDGAR-system kan du søge for enhver børsnoteret virksomhed og læs kvartalsvise, årlige og 10-Q og 10-K rapporter.

Hvordan påvirker indtjeningsrapporter aktiekursen?

Indtjening er afgørende når man vurderer en virksomheds rentabilitet og er en vigtig faktor for at bestemme en virksomheds aktiekurs. … EPS viser, hvor meget en virksomhed tjener for hver aktie, med en højere EPS, der indikerer, at aktien har en højere værdi sammenlignet med andre i dens branche.

Anbefalede: