Logo da.boatexistence.com

Blev miles og karen gift?

Indholdsfortegnelse:

Blev miles og karen gift?
Blev miles og karen gift?

Video: Blev miles og karen gift?

Video: Blev miles og karen gift?
Video: 20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED 2024, Kan
Anonim

Miles ønskede kærlighed fra Karen, men hun tøvede med at åbne sit hjerte op igen. Fans troede ikke, de ville holde og blev overraskede, da de besluttede sig begge for at blive gift med hinanden.

Er Miles og Karen stadig sammen?

Miles Williams og Karen LandrySæson 11-parret havde brug for lidt tid til at få deres forhold til at fungere, men klarede sig i sidste ende. De medvirker nu på deres egen YouTube-kanal.

Forbliver Miles og Karen gift?

Parret afslørede, at de stadig var sammen

After Decision Day, Miles og Karen afslørede, at de blev sammen – og tingene var bedre end nogensinde. "Ting er ret nemme," sagde Miles om deres ægteskab, som det var i dag. De fandt et sted sammen og underskrev en lejekontrakt, som var et "stort øjeblik" for parret.

Bliver Amelia og Bennett sammen?

Flere par fra 'Gift ved først'-franchisen har også sagt op for nylig. Hvis rapporterne er sande, er Amelia og Bennett ikke de eneste, der går hver til sit fra det kontroversielle datingeksperiment. Kun ét par fra sæson 13 er sammen.

Bliver Woody og Amani sammen?

Fans ville være glade for at vide, at Amani Smith og Woody Randall stadig går stærkt. Efter at kameraerne holdt op med at rulle på dem, nød parret deres privatliv, og Woody indrømmede senere, at deres kærlighed voksede endnu mere, da kameraerne vendte sig væk.

Anbefalede: