Logo da.boatexistence.com

Kan du tilføje farve til ætsecreme?

Indholdsfortegnelse:

Kan du tilføje farve til ætsecreme?
Kan du tilføje farve til ætsecreme?

Video: Kan du tilføje farve til ætsecreme?

Video: Kan du tilføje farve til ætsecreme?
Video: You Can Color Etching Cream - Everything You Need To Know 2024, Kan
Anonim

Du kan heller ikke tilføje farve til ætsecreme på grund af dens kaustiske natur Så selvom du ikke specifikt kan ætse glas i farve, er der nogle ting, du kan gøre for at få det samme effekt. Ætscreme fjerner det øverste lag af glasset, det dækker, og efterlader en tekstur på sin plads.

Hvordan tilføjer du farve til ætsning?

Anvend et par dråber Pinata Tint på svampen og blend lidt. Tør farvetonen i én retning over toppen af den hvide ætsning. Ryd det overskydende op med en dråbe renseopløsning på en vatpind eller køkkenrulle. Pres en klat hvid Rub N Buff ned i en blandebeholder.

Hvilken slags maling bruger du på ætset glas?

Akrylmaling er specielt designet til at klæbe til glas og give mulighed for gennemsigtighed i deres farver. Emaljebaserede produkter kan bruges på både blanke og ikke-blanke overflader og giver solid dækning af det malede område.

Kan du male på ætsning?

Glasmaling Når du har ætset glas, kan du male det. … Hvis du tilføjer en smule farve til glasset, vil det krydre det pænt. Hvis du ønsker at male et ætset glasområde med farve, er mit første råd at male det på lige efter du har ætset glasset og lade stencilen blive på plads.

Hvordan får du de bedste resultater med ætsecreme?

Lad ætsecremen sidde

Til sidst vil du sikre dig, at du lader ætsecremen ligge på glasset i et par minutter. Armour Etch's anvisninger siger 1 minut, men jeg har fundet ud af, at et tykt lag ætsecreme efterlades i 4-5 minutter giver en bedre, dybere og mere defineret ætsning.

Anbefalede: