Logo da.boatexistence.com

Blev raiders of the lost ark filmet i petra?

Indholdsfortegnelse:

Blev raiders of the lost ark filmet i petra?
Blev raiders of the lost ark filmet i petra?

Video: Blev raiders of the lost ark filmet i petra?

Video: Blev raiders of the lost ark filmet i petra?
Video: Raiders of the Lost Ark (1981) Filming Locations | Then & Now 2024, Kan
Anonim

(Hvor Raiders of the Lost Ark blev filmet) - Billede af Petra - Wadi Musa, Ma'an Governorate.

Hvor filmede de Raiders of the Lost Ark?

Principal fotografering begyndte den 23. juni 1980. Optagelserne fandt sted på lokation i La Rochelle i Frankrig, Tunesien i Nordafrika og Hawaii, og på optagelser i Elstree Studios, England.

Blev Indiana Jones filmet på Petra?

Adskillige scener fra Hollywood-blockbusteren Indiana Jones and the Last Crusade blev filmet i Petra … I filmens klimaks sidste scener, bragede skuespillerne Harrison Ford og Sean Connery frem fra Siq og gå dybt ind i labyrinterne i statskassen i deres søgen efter at finde den hellige gral.

Hvor er Cairo-scenerne optaget i Raiders of the Lost Ark?

1930'erne 'Cairo' er den hellige by Kairouan i det nordlige Tunesien. Omkring 55 miles vest for kystbyen Sousse er Kairouan den fjerde helligste by i islam, hjemsted for den store moske i Sidi-Uqba. De fleste af scenerne er optaget i byens Medina, omkring Avenue 5 Novembre, det vigtigste turisttræk

Brugte de rigtige slanger i Raiders of the Lost Ark?

De eneste giftige slanger var kobraerne, men et besætningsmedlem blev bidt på set af en python. George Lucas lavede, hvad der på det tidspunkt var en usædvanlig aftale for denne film. Studiet finansierede hele filmens budget på 18 millioner dollars.

Anbefalede: