Logo da.boatexistence.com

Har tierney scoret for arsenal?

Indholdsfortegnelse:

Har tierney scoret for arsenal?
Har tierney scoret for arsenal?

Video: Har tierney scoret for arsenal?

Video: Har tierney scoret for arsenal?
Video: Tottenham Eye Balogun, Tierney Arsenal Exit & Timber Injury Update | #TheArsenalAgenda 2024, Kan
Anonim

Han scorede sit første mål for Arsenal den 26. juli, i en 3-2-sejr mod Watford på den sidste dag af Premier League-sæsonen 2019-20. … Den 2. januar 2021 scorede Tierney åbningsmålet i en 4-0 udeligasejr over West Bromwich Albion og assisterede senere det sidste mål, scoret af Alexandre Lacazette.

Hvor mange chancer har Tierney skabt?

Kieran Tierney har 0 assists efter 7 kampdage i sæsonen 2021/2022. Med denne statistik ligger han nummer 0 i Premier League. Han har også i alt 0 skabte chancer. Med disse statistikker rangerer han nummer 0 i Premier League.

Hvor meget har Tierney på i Arsenal?

Den tidligere Celtic-forsvarer Kieran Tierney har officielt aft alt en ny kontrakt med Arsenal, der angiveligt er en kæmpe værdi £110.000 pr. uge.

Er Tierney venstrebenet?

Han er langt stærkere på sin venstre fod end sin højre, så hans præference er altid at tage modstandere på ydersiden, men han bruger det faktum, at modstanderne forventer, at han skal angribe ned langs linjen til hans fordel. Når en forsvarsspiller afskærer stien til sin venstre fod, kan Tierney dreje ind på banen mod sin højre.

Er Tierney i verdensklasse?

Skotlands målmand Craig Gordon mener, at Kieran Tierney nu kvalificerer sig som verdensklasse, og han krediterer Arsenal med at hjælpe venstrebackens udvikling. … Men målmanden insisterer på, at transferen har hjulpet Tierney med at skubbe på og nå et andet niveau som spiller. "Han har taget sit spil endnu længere," tilføjede Gordon.

Anbefalede: