Logo da.boatexistence.com

Har werner scoret for chelsea?

Indholdsfortegnelse:

Har werner scoret for chelsea?
Har werner scoret for chelsea?

Video: Har werner scoret for chelsea?

Video: Har werner scoret for chelsea?
Video: 🎥 One Year of Werner | Every Goal & Assist by Timo Werner in 2020/21 2024, Kan
Anonim

Werner ankom til Chelsea i 2020 for i alt £47,5 millioner og har haft en hård start på sin karriere i en Blues-trøje. … Den 25-årige scorede 12 mål i sin første sæson i Chelsea, og lavede i alt 52 kampe i alt, en statistik som mange Chelsea-fans er skuffede over.

Hvornår scorede Werner sidst?

I sin sidste kamp som Leipzig-spiller den 27. juni 2020, scorede Werner begge sit holds mål i en 2-1-sejr ude mod Augsburg.

Hvor mange målbidrag har Werner?

"Du må sige, at jeg har 12 mål og 15 assists eller sådan noget i hver turnering og 27 målbidrag – det er ikke så slemt i min måske mest uheldige sæson "Det er måske også min værste sæson, jeg har haft i mange år.

Har Kai Havertz en kæreste?

Chelsea-helten Kai Havertz bød velkommen til kæresten Sophia Weber på Estadio do Dragao-banen lørdag aften for at holde Champions League-trofæet.

Hvor god er Timo Werner?

Han er en stærk afslutter, meget hurtig, kan komme ind bag forsvar og skabe plads i dybtliggende positioner. Timo Werner er bare meget, meget god. … Timo kommer til at være chef for det tyske angreb i de næste 10 år. Han er en fantastisk fyr, han giver altid 120 procent.

Anbefalede: