Logo da.boatexistence.com

Skal ordet verden skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal ordet verden skrives med stort?
Skal ordet verden skrives med stort?

Video: Skal ordet verden skrives med stort?

Video: Skal ordet verden skrives med stort?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Generelt er ordet "verden" små bogstaver undtagen i tre tilfælde Den første forekomst af, hvornår "verden" skal skrives med stort, er, når det bruges som det første ord i en sætning. … Det andet tilfælde, hvor du skal skrive ordet "verden" med stort bogstav, er, når ordet bruges som en del af et egennavn. For eksempel "Anden Verdenskrig ".

Er ordet verden et egennavn?

Verden er et almindeligt navneord. Det refererer ikke til en bestemt ting -- verden kan henvise til Jorden eller til ukendte verdener eller til det rige beboet af f.eks. myrer -- og det er heller ikke skrevet med store bogstaver, som begge er markører for egennavne.

Skal den gamle verden skrives med store bogstaver?

Der ser ikke ud til at være nogen konsistens som i, hvornår man skal bruge store bogstaver i den gamle verden, eller hvornår man skal binde den gamle verden. Old World i denne sammenhæng betyder Europa. Aberne fra den gamle verden - her skrives den gamle verden med stort og ikke hypen.

Hvorfor skrives Earth med store bogstaver?

Her er grunden: Brugt i denne egenskab er Earth et egennavn Det navngiver et bestemt sted. Egennavne skal skrives med stort. … Mens hun er på vores planet Jorden, henviser ordets betydning her ikke til selve planeten, men til jorden eller snavs på jorden og bør derfor ikke skrives med stort.

Er det Jorden eller Jorden?

Når det bruges som et almindeligt substantiv, er det ofte med små bogstaver og bruges sammen med artiklen ("den"). Når det er et egennavn -- som en persons navn, "Bob" eller endda "Gud" vs. "guden" -- så skrives det med stort (" Earth"), og ofte uden artiklen ("den").

Anbefalede: