Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man plante asterfrø?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man plante asterfrø?
Hvornår skal man plante asterfrø?

Video: Hvornår skal man plante asterfrø?

Video: Hvornår skal man plante asterfrø?
Video: Sådan høster du blomsterfrø 2024, Kan
Anonim

Plantering af asters Så frø en tomme dybt i jorden, og placer dem et solrigt sted i dit hjem. Plant unge planter udenfor, efter at faren for frost er overgået i foråret. (Se lokale frostdatoer.) Det bedste tidspunkt at plante unge asters er i midten til det sene forår.

Hvornår skal jeg plante asterfrø?

Hvornår skal man plante asterfrø

Det bedste tidspunkt til udendørssåning af asterfrø er lige efter den sidste frost i dit område Du kan også starte frø indendørs ved hjælp af en god frøstartblanding fire til seks uger før sidste frost. Indendørs asterfrøpleje involverer at holde frøene ved en temperatur på 65-70 grader F.

Hvilken måned planter du asters?

Asters kan startes fra frø eller købes som en potteplante. Når du dyrker frø, skal du huske, at de skal plantes omkring 1 tomme dybt i løbet af foråret på et sted, der bliver fuldt til delvist sollys. Når frøene er sået, dæk dem med et tyndt lag jord og vand grundigt.

Kan jeg plante asterfrø om efteråret?

Plantning: Plant asters når som helst i vækstsæsonen. I syd er forår og efterår bedst til at lade planten etablere sig før hårdt varmt eller koldt vejr. I nord, plant når som helst op til det tidlige efterår Dette vil tillade rødderne at blive etableret før vinteren.

Hvor lang tid tager det at dyrke asters fra frø?

Sæt frøet fladt på et varmt, lyst sted uden for direkte sol. En temperatur omkring 70 grader Fahrenheit er ideel til spiring af asterfrø. Toppen af dit køleskab eller over en vandvarmer er gode placeringer. Frøene vil spire om ca. 10 til 20 dage, rapporterer Carithers Flowers.

Anbefalede: