Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man plante tulipaner, der allerede har blomstret?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man plante tulipaner, der allerede har blomstret?
Hvornår skal man plante tulipaner, der allerede har blomstret?

Video: Hvornår skal man plante tulipaner, der allerede har blomstret?

Video: Hvornår skal man plante tulipaner, der allerede har blomstret?
Video: Guide: Sådan planter du blomsterløg i havekrukker - Få de bedste resultater! 2024, Kan
Anonim

Transplanter tulipanløg så snart frostfaren er forbi i foråret. Du kan også transplantere seks uger før den første efterårsfrost, men du skal opbevare løgene et køligt, tørt sted til sommeren.

Hvad gør du med tulipaner i potte, når de blomstrer?

Tulipaner dyrket i en potte er udsat for mere stress, end de ville være, hvis de voksede i jorden; dette gør, at de næppe vil blomstre igen næste sæson. Hvis du spekulerer på, hvad du skal gøre med tulipaner i potte, efter de blomstrer, er det bedst at kassere løgene, når de er blomstret, og vælge nye til at plante næste efterår

Kan du plante allerede blomstrede tulipaner om foråret?

Planter allerede blomstrede blomsterFlyt dem gradvist til et mere solrigt sted, indtil de er i fuld sol. Fjern forsigtigt tulipanerne fra gryden og læg dem i et dybt hul på størrelse med beholderen. Uden at forstyrre rødderne og snavs, læg dem i hullet; dæk dem derefter med mere jord og vand.

Kan du transplantere tulipaner, efter de er spiret?

Det bedste tidspunkt at transplantere løg er, efter at de dør tilbage for året, mens de er i dvale. Men , hvis det er nødvendigt, kan du transplantere dem efter de spirer. Hvis rødderne er beskadiget, kan løget dø, så grav tilstrækkeligt langt rundt om løget for at beskytte rødderne.

Kan du plante tulipaner, når de blomstrer?

Når blomsterne falmer, må du ikke smide løgene ud med potten. I stedet skal du transplantere dem i din have Selvom du måske skal vente et ekstra år på, at løgene blomstrer, vil du i det mindste komme til at nyde dem i din have fra det år frem. Hold omhyggeligt øje med dine tulipaner i potte.

Anbefalede: