Logo da.boatexistence.com

Hvad er synchromesh lastbil?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er synchromesh lastbil?
Hvad er synchromesh lastbil?

Video: Hvad er synchromesh lastbil?

Video: Hvad er synchromesh lastbil?
Video: How to Change Gears in a Heavy Rigid Using a Synchromesh Gearbox 2024, Kan
Anonim

Synchromesh Heavy Rigid Den næste klasse af Heavy Rigid er en lastbil udstyret med en synchromesh gearkasse. … Synchromesh er et begrænset kørekort, idet du kun kan køre Heavy Rigid-lastbiler og trækvogne udstyret med en synchromesh-gearkasse samt dem, der er udstyret med en automatisk gearkasse.

Hvad er en synkroniseret manuel lastbil?

En synchromesh gearkasse kræver ikke, at føreren dobbeltkobling, da gearkassen har synkroringe, der matcher vejen speed og motoromdrejningstallet, som gør det muligt at vælge gear.

Hvad er en synchromesh?

synchromesh på amerikansk engelsk

(ˈsɪŋkrəˌmɛʃ; ˈsɪnkrəˌmɛʃ) adjektiv. en enhed i et transmissionssystem, der automatisk bringer gearene til at blive sat i indgreb til omtrent samme rotationshastighed, før der sker et skift.

Er synchromesh en manual?

I stedet for at skulle matche hastigheden på koblingspladen og svinghjulet, udfører synchromeshen alt arbejdet lidt længere nede af linjen og har fået manuel gear-skifte langt nemmere end det engang var.

Hvordan fungerer Synchros?

A synchronizer justerer akslens hastighed, så gearene flugter hurtigere, når du skifter Skyderen skubber mod tangenterne eller kuglerne i synkroniseringen, som derefter skubber mod blokeringsring. Den ring skubber så mod gearets kegle, og den friktion, den forårsager, hjælper akselhastighederne med at udligne.

Anbefalede: