Logo da.boatexistence.com

Blev sumit skilt fra sin kone?

Indholdsfortegnelse:

Blev sumit skilt fra sin kone?
Blev sumit skilt fra sin kone?

Video: Blev sumit skilt fra sin kone?

Video: Blev sumit skilt fra sin kone?
Video: Советские актеры и их дети/СТАЛИ ПРЕСТУПНИКАМИ И УБИЙЦАМИ 2024, Kan
Anonim

Fans husker, at Sumits første ægteskab, som blev arrangeret, var en af de største forhindringer, der forhindrede ham i at gifte sig med Jenny, 62. I sæson 2 af 90 Day Fiancé: The Other Way sagde han, at det stressende forhold fik ham til at føle sig selvmorderisk, og hans far bet alte til sidst $20.000 for skilsmissen, der skulle afsluttes

Hvad skete der med Sumits kone?

Men siden sæson 2-finalen er Sumit og Jenny blevet sammen i Indien og endda kommet sig over COVID-19 sammen. … I 90 Day Fiancé: The Other Way sæson 2 besluttede Jenny at flytte til Indien for altid, men først efter at Sumit lovede at skilles fra sin kone, hvilket han gjorde, til en høj pris.

Er Sumit og Jenny stadig sammen 2020?

Midt i rygter om brud afslørede 90 Day Fiancé: The Other Way-parret Jenny Slatten og Sumit Singh, at de er forlovet og rygtes at være blevet gift. Det tidligere 90-dages forlovede-par Jenny Slatten og Sumit Singh er stadig sammen i Indien, men flere spor tyder på, at TLC-parret også endelig er blevet gift.

Får Sumit en skilsmisse?

I søndagens afsnit, Sumit var i stand til endelig at blive officielt skilt fra sin første kone Deres ægteskab var arrangeret, og Sumit har tidligere sagt, at han var selvmorderisk, fordi han gjorde' ikke vil være sammen med hende. Sumits far bet alte $20.000 for skilsmissen, som Sumit sagde, at han ville betale ham tilbage for til sidst.

Hvorfor ønskede Sumit at skilles fra sin kone?

Sumit var klar til at blive skilt, men han bemærkede, at det ikke ville være en nem proces. Reality-stjernen afslørede, at hans kones familie ønskede, at han skulle betale de 20.000 $ tilbage, de brugte på brylluppet.

Anbefalede: