Logo da.boatexistence.com

Hvorfor har vi brug for en antistatisk måtte?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har vi brug for en antistatisk måtte?
Hvorfor har vi brug for en antistatisk måtte?

Video: Hvorfor har vi brug for en antistatisk måtte?

Video: Hvorfor har vi brug for en antistatisk måtte?
Video: Hvorfor har Danmark ikke atomkraft? 2024, Kan
Anonim

Som med andre former for statisk sikkerhedsudstyr, tjener ESD-måtter en dobbelt funktion: de spreder den statiske elektricitet fra enkeltpersoner eller genstande, samt forhindrer opbygning af statisk elektricitet i arbejdsmiljøet.

Hvorfor skal du bruge den antistatiske måtte?

En antistatisk måtte er designet for at hjælpe med at mindske virkningerne af en elektrostatisk udladning (ESD) på en individuel eller statisk følsom komponent. Det hjælper også med at forhindre eksplosioner og brande, når der arbejdes med brændbart materiale, der findes i visse gasser og væsker.

Hvad er formålet med et antistatisk middel?

En antistatisk enhed er enhver enhed, der reducerer, dæmper eller på anden måde hæmmer elektrostatisk udladning, eller ESD, som er opbygning eller afladning af statisk elektricitet. ESD kan beskadige elektriske komponenter såsom computerharddiske og endda antænde brændbare væsker og gasser.

Har jeg virkelig brug for en antistatisk måtte, når jeg bygger en pc?

Det er ikke afgørende for hverken din sikkerhed eller sikkerheden af din computers elektriske komponenter, at du bruger en antistatisk rem/måtte. Når det så er sagt, så skader det overhovedet ikke noget at at bruge en, og det vil helt sikkert være med til at sikre, at alt, hvad du laver, er mere sikkert.

Har jeg brug for en antistatisk?

Behøver vi altid at bære en antistatisk håndledsrem? … Men selv testerne der siger, at de aldrig bærer et antistatisk bånd. Vores anbefaling er at røre ved din sag, før du rører ved noget sart.

Anbefalede: