Logo da.boatexistence.com

Skal jeg lære hiragana katakana eller kanji?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg lære hiragana katakana eller kanji?
Skal jeg lære hiragana katakana eller kanji?

Video: Skal jeg lære hiragana katakana eller kanji?

Video: Skal jeg lære hiragana katakana eller kanji?
Video: Learn Japanese katakana language 2024, Kan
Anonim

Så, en lang række katakana skal have nogle symboler for hiragana og kanji (som er en anden japansk, der skriver japansk skrift き, i hiragana, キ i katakana, er en af de japanske kana, som hver repræsenterer én mora. Begge repræsenterer [ki] og er afledt af en forenkling af 幾 kanji. Hiragana-tegnet き er ligesom さ tegnet med den nederste linje enten tilsluttet eller afbrudt. https://en.wikipedia.org › wiki › Ki_(kana)

Ki (kana) - Wikipedia

script), før det bliver nemt for en begynder at forstå det. Som en konsekvens heraf, hvis du begynder at lære katakana først, har du stadig brug for noget kendskab til hiragana eller kanji, før du kan forstå nogle tekster.

Skal jeg lære hiragana og katakana før kanji?

Katakana er rimeligt vigtigt, og jeg gik lige ind på det efter at have lavet hiragana, men det er ikke nødvendigt. Det er bestemt ikke nær så vigtigt som kanji alligevel. Du kommer til at lære kanji i et stykke tid, så uanset hvilken du starter først, afslutter du katakana først.

Hvad skal jeg lære hiragana eller katakana eller kanji?

Hvis du imidlertid har nogen erfaring i kinesisk, ville det gøre læring Kanji noget lettere. Absolut bedst at lære før, så du bliver udsat for det "grundlæggende" pensum på japansk. Kanji er mere komplekse og har brug for særlig opmærksomhed. Derudover kan du altid falde tilbage på kana, fordi alle kan læse det.

Bruges hiragana eller kanji mere?

Hiragana er den mest almindeligt anvendte, standardform for japansk skrift. Det bruges alene eller sammen med kanji til at danne ord, og det er den første form for japansk skrift, som børn lærer. Skrevet for sig selv og uden kanji, den er lidt svær at læse og barnlig og kan kun læses med en vis indsats.

Hvad er nemmere at lære hiragana eller kanji?

Dette er fuldstændig korrekt. Kanji er heller ikke skræmmende eller specielt svært, hvis du lærer det langsomt. Det er faktisk nemmere at læse end hiragana, da hiragana blander sig sammen i et rod. Kanji giver dig mulighed for at udlede mening uden selv at læse den fuldt ud, hvilket betyder, at du kan læse hurtigere bare med et blik på ordene.

Anbefalede: