Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev relativitetsteori først offentliggjort?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev relativitetsteori først offentliggjort?
Hvornår blev relativitetsteori først offentliggjort?

Video: Hvornår blev relativitetsteori først offentliggjort?

Video: Hvornår blev relativitetsteori først offentliggjort?
Video: UFOs, Non-Human Intelligence, Consciousness, The Afterlife & Anomalous Experiences: Whitley Strieber 2024, Kan
Anonim

I 1916 offentliggjorde Albert Einstein sin generelle relativitetsteori i alle matematiske detaljer. Det åbnede vinduet for en radik alt ny ramme for fysik, der afskaffede etablerede forestillinger om rum og tid og erstattede Newtons formulering af tyngdelovene.

Hvad udgav Einstein i 1915?

Generel relativitetsteori er fysikeren Albert Einsteins forståelse af, hvordan tyngdekraften påvirker rum-tidens struktur. Teorien, som Einstein offentliggjorde i 1915, udvidede teorien om speciel relativitet, som han havde offentliggjort 10 år tidligere.

Hvilken alder offentliggjorde Einstein relativitetsteori?

Også i 1905, som er blevet kaldt Einsteins annus mirabilis (fantastisk år), udgav han fire banebrydende artikler om den fotoelektriske effekt, Brownsk bevægelse, speciel relativitet og ækvivalensen mellem masse og energi, som skulle bringe ham til den akademiske verden, i en alder af 26

Hvem var den første person, der opdagede relativitet?

Encyclopædia Britannica, Inc. I 1907, to år efter offentliggørelsen af hans teori om speciel relativitet, kom Albert Einstein til en nøgleerkendelse: speciel relativitet kunne ikke anvendes på tyngdekraften eller på et objekt, der undergår acceleration.

Hvor længe arbejdede Einstein på relativitetsteorien?

Det åbnede et helt felt af fysik, men efterlod Einstein med nogle nagende spørgsmål. Problemerne med tyngdekraft og acceleration ville ikke forsvinde. Efter at have tænkt over problemerne i 10 år udgav han den generelle relativitetsteori.

Anbefalede: