Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev virgin galactic offentliggjort?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev virgin galactic offentliggjort?
Hvornår blev virgin galactic offentliggjort?

Video: Hvornår blev virgin galactic offentliggjort?

Video: Hvornår blev virgin galactic offentliggjort?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

On mandag 28. oktober 2019, Virgin Galactic noteret på New York Stock Exchange, handlet under ticker-symbolet 'SPCE'.

Hvad var Virgin Galactic IPO-prisen?

Herbert vurderer Virgin Galactic-aktier Køb med et kursmål på $35. Han satte dette kursmål i maj, da Galactic-aktien var på ca. $27 a share År til dato er Galactic-aktien stadig steget mere end 80 %, og meget af virksomhedens succes afspejles allerede i aktiekursen.

Hvordan blev Virgin Galactic børsnoteret?

Richard Branson, i midten, fejrer Virgin Galactics første dag som offentlig virksomhed. I 2019 tog Virgin Galactic det første lille skridt for en rumvirksomhed – og et kæmpe spring for global finansiering. Det blev et børsnoteret selskab gennem en fusion med et opkøbsselskab til særlige formål eller SPAC

Hvilket selskab offentliggjorde Virgin Galactic?

Richard Bransons lille satellit-lancering, Virgin Orbit, har annonceret planer om at blive børsnoteret via en SPAC-notering på Nasdaq-børsen i en fusion, der indbringer 483 millioner dollars i kontanter og værdisætter den spirende rumopstart til 3,2 milliarder dollars. Fusionen med blankcheck-virksomheden NextGen Acquisition Corp.

Hvornår opstod Virgin Galactic SPAC?

Men Virgin Galactic har også været en pioner for rumindustrien på andre måder. I 2019 blev selskabet børsnoteret ved at fusionere med et opkøbsselskab til særlige formål, eller SPAC, hvis aktier allerede handlede på offentlige markeder.

Anbefalede: