Logo da.boatexistence.com

Hvor vokser blåregn bedst?

Indholdsfortegnelse:

Hvor vokser blåregn bedst?
Hvor vokser blåregn bedst?

Video: Hvor vokser blåregn bedst?

Video: Hvor vokser blåregn bedst?
Video: Guide: Sådan laver du stiklinger 2024, Kan
Anonim

Wisterias trives i veldrænet jord på steder med fuld sol, hvor de producerer deres bedste blomstring. Kraftige vinstokke som Wisteria sinensis tåler skyggefulde steder, men de blomstrer muligvis ikke.

Hvilke zoner vokser blåregn i?

Native Wisteria

  • Amerikansk blåregn (Wisteria frutescens), som vokser i zone 5 til 9. Den er hjemmehørende i en række stater, der dækker Virginia til Texas, sydøst til Florida og nordpå op gennem New York, Iowa og Michigan. …
  • Kentucky blåregn (Wisteria macrostachya), som vokser i zone 4 til 9.

Hvilket klima har blåregn brug for?

Placering. Wisteria er hårdfør til U. S. Department of Agriculture hårdførhedszone 5 Ifølge Sunset Magazine tilpasser planterne sig godt til ethvert vestligt klima, men de har brug for god dræning og rigelig plads til vækst. Kinesisk blåregn blomstrer i sol eller halvskygge, mens japansk blåregn har brug for fuld sol.

Er blåregn dårligt for huse?

Det er bemærkelsesværdigt nok, at den elegante klatrer er blevet kåret til en af de planter, der med størst sandsynlighed vil afskrække potentielle købere fra en ejendom – og at lade den blive på plads kan tørre tusindvis af din eventuelle salgspris. På trods af deres yndefulde blomster kan wisterias afskrække husjægere på grund af den vedligeholdelse og regelmæssige beskæring, de kræver

Vokser blåregn godt i potter?

Wisterias kan dyrkes i beholdere, men de vil aldrig være så succesfulde som dem, der er plantet i haven. Ideelt set plant kun blåregn i en potte, hvis du træner planten som et standardtræ. Vælg den største beholder du kan finde og brug en god træ- og buskkompost. Vand godt og foder om foråret.

Anbefalede: