Logo da.boatexistence.com

Slukker lange glattejernet automatisk?

Indholdsfortegnelse:

Slukker lange glattejernet automatisk?
Slukker lange glattejernet automatisk?

Video: Slukker lange glattejernet automatisk?

Video: Slukker lange glattejernet automatisk?
Video: Straight & Curl Nano Pro | Björn Axén Tools by OBH Nordica 2024, Kan
Anonim

Dette glattejern kommer med temperaturkontrolindstillinger, en infrarød strimmel til at forsegle neglebåndene og en auto-sluk-mekanisme for ekstra sikkerhed. Håber det hjælper! … A: Ja, du kan justere varmen med dette fladjern.

Slukker l Ange fladjern automatisk?

Mens begge disse slanke strygejern har turmalin-infunderede keramiske flydende plader, er gode til alle hårtyper og kan krølle dit hår såvel som glatte, har Aplatir en manuel ON/SWITCH og temperaturjustering, mens Sleeke har et touch screen panel, auto-sluk og avanceret varmekerne.

Har l Ange-produkter automatisk slukning?

Le Rêves titaniumplader med skrå kanter giver mulighed for to stylingmuligheder og skaber looks, der holder i dagevis. Le Rêve er smukt og ergonomisk udformet og har en blød finish, en digital indstillingsskærm, 60-minutters automatisk slukning og effektive MCH-varmere, der går fra 170ºF til 450ºF på få sekunder.

Kan et glattejern efterladt forårsage brand?

Hårglattejern kan starte en brand, hvis det efterlades tændt og uden opsyn Hårglattejern kan varme op til 235°C (455°F), hvilket er højt nok til at antændes brændbare materialer som bomuldstøj, læder og papir. Defekte ledninger i glattejernet kan også forårsage elektrisk brand.

Slukker glattejern af sig selv efter et stykke tid?

Hvis du bruger dine glattejern ofte, kan det blive så rutinepræget at slukke dem, at du med det samme glemmer, om du huskede at slukke dem, så snart du forlader huset. … Heldigvis er mange modeller af fladjern programmeret til at slukke automatisk, hvis de efterlades tændt

Anbefalede: