Logo da.boatexistence.com

Slukker remington glattejern automatisk?

Indholdsfortegnelse:

Slukker remington glattejern automatisk?
Slukker remington glattejern automatisk?

Video: Slukker remington glattejern automatisk?

Video: Slukker remington glattejern automatisk?
Video: my go to hairstyle using babyliss air styler 2024, Kan
Anonim

Slukker Remington-glattejern automatisk? Ja, mange af Remingtons nyere modeller af fladjerns-glattejern slukker automatisk efter 60 minutter, og nogle kommer endda med en varmebestandig opbevaringspose.

Slukker glattejern automatisk?

Heldigvis er mange modeller af fladjern programmeret til at slukke sig selv automatisk, hvis de efterlades tændt. Dette er en fantastisk sikkerhedsfunktion og kan hjælpe med at lindre noget stress, hvis du er tilbøjelig til angst.

Hvad sker der, hvis jeg lader mit glattejern være tændt hele dagen?

Hårglattejern kan starte ild, hvis det efterlades tændt og uden opsynGlattejern kan varme op til 235°C (455°F), hvilket er højt nok til at antænde brændbare materialer som bomuldstøj, læder og papir. Defekte ledninger i glattejernet kan også forårsage elektrisk brand.

Kan et glattejern forårsage brand?

Skønhedsapparater såsom glattejern og krøllejern er en væsentlig årsag til husbrande og farlige forbrændinger, ifølge den seneste forskning fra Electrical Safety First. … Glattejern kan nå temperaturer på over 235° og det kan tage op til 40 minutter at køle ned.

Hvordan slukker du Remington Shine glattejern?

Arbejd på en sektion ad gangen, og kør glattejernet gennem hele hårets længde uden at stoppe. Gentag kun to gange pr. sektion for at forhindre skader på håret. Efter brug tryk og hold sluk-knappen nede i to sekunder for at slukke, og tag derefter stikket ud.

Anbefalede: