Logo da.boatexistence.com

Hvem er hjertesparer?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er hjertesparer?
Hvem er hjertesparer?

Video: Hvem er hjertesparer?

Video: Hvem er hjertesparer?
Video: HeartSaver CT 2024, Juli
Anonim

Heartsaver er det essentielle CPR-kursus og automatisk ekstern defibrillator (AED)-kursus Grundlæggende og fleksibel giver Heartsaver dig færdighederne og selvtilliden til at reagere på et hjertestop. … Dem, der ønsker at være klar, villige og i stand til at hjælpe i tilfælde af hjertestop eller kvælning.

Hvem er hjertesparer for?

AHA's Heartsaver-kurser er designet til alle med ringe eller ingen medicinsk uddannelse, som har brug for førstehjælp og/eller HLR-træning og et kursusafslutningskort til job, lovgivning (f.eks. OSHA) eller andre regulatoriske krav eller licenskrav.

Hvem bør tage hjertesparer?

AHA Heartsaver CPR AED-kurset er designet til alle med begrænset eller ingen medicinsk uddannelse, som har brug for et kursusgennemførelseskort i CPR og AED-brug for at opfylde job-, lovgivningsmæssige eller andre krav.

Er Heart Saver det samme som BLS?

Nøgleforskellene mellem begge

Mens BLS-kurset er udviklet til sundhedsudbydere, er HeartSaver-kurser beregnet til personer, der er ikke sundhedsprofessionelle, men som har brug for certificeringen for deres arbejde. BLS fokuserer på to-redningsmandsscenarier og team-baseret tilgang genoplivning.

Hvad er forskellen mellem hjertesparer tot alt og hjertesparer?

Dette kursus tilbyder fleksibiliteten til to forskellige kursusstier: Heartsaver – Kortere Heartsaver-kursus giver fleksibiliteten til at tilføje valgfrie emner. … Heartsaver Total – Omfattende kursus designet til dem, der har brug for uddannelse for at opfylde OSHA eller andre regulatoriske krav.

Anbefalede: