Logo da.boatexistence.com

Var junipero serra en jesuit?

Indholdsfortegnelse:

Var junipero serra en jesuit?
Var junipero serra en jesuit?

Video: Var junipero serra en jesuit?

Video: Var junipero serra en jesuit?
Video: The Life of Blessed Junipero Serra 2024, Juli
Anonim

pave Frans, der selv er en spansk jesuit (Serra var en franciskaner), kaldte Serra for en personlig helt og en beslægtet ånd, da han valgte at kanonisere ham i 2015.

Hvad lavede fader Junipero Serra i Californien?

Den spanske missionær Juniper Serra etablerede sin første amerikanske mission i 1769. Han byggede yderligere otte californiske missioner i løbet af de næste tretten år. Han blev tildelt helgen i 2015.

Hvem var far Junipero Serra, og hvad gjorde han?

1907-monumentet var en hyldest til fader Junípero Serra: franciskanerpræsten fra det 18. århundrede, der præsiderede over det koloniserende spanske missionssystem i Californien, der resulterede i decimeringen af den oprindelige befolkning, og som blev gjort til helgen af pave Frans i 2015.

Hvad er Junipero Serra skytshelgen for?

Saint Junípero Serra blev kanoniseret af pave Frans i Washington D. C. i september 2015 - den første kanonisering, der fandt sted på amerikansk jord. Serra betragtes som skytshelgen for California, hvor han spillede en afgørende rolle i opbygningen af kirken på den amerikanske vestkyst.

Hvorfor rev de statuen af Junipero Serra ned?

Demonstranter river Junipero Serra-statuen ned på Capitol-området, siger CHP. California Highway Patrol sagde, at demonstranter trak statuen ned i en tilsyneladende hærværk.

Anbefalede: