Logo da.boatexistence.com

Kan du efterfilte et vådt skurtag?

Indholdsfortegnelse:

Kan du efterfilte et vådt skurtag?
Kan du efterfilte et vådt skurtag?

Video: Kan du efterfilte et vådt skurtag?

Video: Kan du efterfilte et vådt skurtag?
Video: Vejledning til montage af redskabshus - Del 2: Tag og tagpap fra Sølund Huse 2024, Kan
Anonim

Tagpap skal ideelt set være tørt, når helvedesild er installeret for at undgå rivning, men det er stadig muligt at installere, når det er vådt. Filten kan blive beskadiget, hvis den udsættes for fugt for længe.

Kan du mærke et tag i regnen?

Ingen tagdækker vil installere filtmembran i regnen. Han må have meget travlt, hvis han gør det. Problemet er, at filt ikke klæber % og kan blive udsivet i fremtiden.

Kan du tage over våd krydsfiner?

A: Det er aldrig en god idé at lægge et tag over våd krydsfiner eller enhver form for tagbeklædning. Indespærret vand vil koge, når solen opvarmer taget, og helvedesilden vil så have små gruber, hvor dampen endelig slipper ud.

Hvordan udtørrer du et vådt skur?

Åbn en skurdør, vindue eller begge dele med jævne mellemrum for at tillade køligere, tørrere luft at cirkulere gennem bygningen. At køre en vinduesventilator med en dør og et vindue åbent skaber endnu mere luftcirkulation for at tørre skurets luft.

Kan du føle dig over våd OSB-plade?

OSB er ikke ekstremt følsom over for små mængder vand, fordi harpiks og voks er fremstillet i det lagdelte produkt. Desuden er panelernes kanter behandlet med en tætningsmasse for at modstå fugtindtrængning. Når det er sagt, siger fagfolk et nyt tag må aldrig monteres over vådt træ eller en krøllet barriere.

Anbefalede: