Logo da.boatexistence.com

Hvem er på rumstationen i øjeblikket?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er på rumstationen i øjeblikket?
Hvem er på rumstationen i øjeblikket?

Video: Hvem er på rumstationen i øjeblikket?

Video: Hvem er på rumstationen i øjeblikket?
Video: The ISS is FALLING back to EARTH 2024, Kan
Anonim

De nuværende ISS-beboere er NASA-astronauterne Megan McArthur, Mark Vande Hei, Kimbrough, Hopkins, Walker og Glover; JAXA's Noguchi og Akihiko Hoshide; den europæiske rumfartsorganisations Thomas Pesquet; og kosmonauterne Oleg Novitskiy og Pyotr Dubrov. Følg Doris Elin Urrutia på Twitter @salazar_elin.

Hvem er på den internationale rumstation 2021?

Sammen med de tre amerikanske astronauter omfatter Expedition 65-besætningen kosmonauterne Oleg Novitskiy og Pyotr Dubrov fra det russiske rumagentur Roscosmos, Japanese Aerospace Exploration Agency (JAXA) astronaut Akihiko Hoshide, og den franske astronaut Thomas Pesquet fra European Space Agency.

Hvor mange astronauter er der i øjeblikket på ISS?

Rumstationen har været konstant besat siden november 2000. En international besætning på syv personer bor og arbejder, mens de rejser med en hastighed på fem miles i sekundet og kredser om Jorden ca. 90 minutter. Nogle gange er flere ombord på stationen under en besætningsoverdragelse.

Hvem er på ISS lige nu 2020?

De nuværende ISS-beboere er NASA-astronauterne Megan McArthur, Mark Vande Hei, Kimbrough, Hopkins, Walker og Glover; JAXA's Noguchi og Akihiko Hoshide; den europæiske rumfartsorganisations Thomas Pesquet; og kosmonauterne Oleg Novitskiy og Pyotr Dubrov.

Hvor mange penge får astronauter bet alt?

Lønkaraktererne for civile astronauter er GS-11 til GS-14, baseret på akademiske præstationer og erfaring. I øjeblikket starter en GS-11-astronaut ved $64.724 om året; en GS-14-astronaut kan tjene op til $141.715 i årsløn [kilde: NASA].

Anbefalede: