Logo da.boatexistence.com

Er mentha spicata grøn mynte?

Indholdsfortegnelse:

Er mentha spicata grøn mynte?
Er mentha spicata grøn mynte?

Video: Er mentha spicata grøn mynte?

Video: Er mentha spicata grøn mynte?
Video: A MINT'S CURSE | Mint plant care that you should know 2024, Kan
Anonim

Spearmint, (Mentha spicata), aromatisk urt fra myntefamilien myntefamilien Myntefamilien (Lamiaceae) er kendt for sine aromatiske medlemmer, især mynte og balsam. Planter i familien er kendetegnet ved firkantede stængler, parrede og enkle blade og tolæbede rørformede blomster med åben mund. https://www.britannica.com › emne › liste-over-planter-i-familien…

liste over planter i familien Lamiaceae | Britannica

(Lamiaceae), meget brugt til kulinariske formål. Spearmint er hjemmehørende i Europa og Asien og er blevet naturaliseret i Nordamerika og dele af Afrika.

Hvilken slags mynte er Mentha spicata?

Spearmint, (Mentha spicata) er en aromatisk urt fra myntefamilien (Lamiaceae), der er meget brugt til kulinariske formål.

Hvad er det almindelige navn for Mentha spicata?

Identifikation: Spearmint (Mentha spicata) er en rhizomatøs, opretstående flerårig plante, som oftest dyrkes som en kulinarisk urt og/eller bunddække.

Er mynte det samme som grøn mynte?

Udtrykket "mynte" er en paraplybetegnelse for Mentha-plantefamilien, der omfatter grøn mynte, pebermynte, appelsinmynte, æblemynte, ananasmynte og mere. Mynte er en flerårig og vidt udbredt urt. … Hver sort af mynte har sin egen særegne smag, men de to mest kendte er grøn mynte og pebermynte.

Er min plante mynte eller grøn mynte?

Udseendemæssigt har pebermynte uklare blade med takkede tandede kanter. Hvis du knuser et blad i hånden, vil det have en stærk myntearoma. Disse egenskaber hører også til spearmint At se på pebermynte og grønmynte med øjnene og dufte til dem med næsen vil ikke afsløre, hvad der er hvad.

Anbefalede: