Logo da.boatexistence.com

Hvad er gers skotland?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er gers skotland?
Hvad er gers skotland?

Video: Hvad er gers skotland?

Video: Hvad er gers skotland?
Video: Scotland's Highlands 2024, Kan
Anonim

Statens udgifter og indtægter Skotland er et årligt skøn over den skotske økonomi som en del af Det Forenede Kongerige.

Hvad står Gers for i Skotland?

Den skotske regerings seneste regeringsudgifter og indtægter Skotland (Gers)-rapport er blevet offentliggjort. Rapporten anslår forskellen mellem, hvad Skotland hæver i beskatning, og hvad der bruges på dets offentlige tjenester, og den har været i centrum for uafhængighedsdebatten i de seneste år.

Hvor kommer Gers-tallene fra?

Q: Hvem producerer GERS? A: GERS er produceret af skotske regeringsstatistikere Det er udpeget som et nation alt statistikprodukt, hvilket betyder, at det produceres uafhængigt af skotske ministre og er blevet vurderet af den britiske statistikmyndighed som værende produceret i overensstemmelse med Code of Practice for Statistik.

Hvem er ansvarlig for Gers?

GERS er udarbejdet af statistikere og økonomer i kontoret for den skotske regerings cheføkonomiske rådgiver, hvor den skotske regerings chefstatistiker tager det overordnede ansvar for udgivelsen.

Hvad er GERD-hoste?

Hvad er en GERD-hoste? Det er en hackende hoste, der ikke producerer slim (en tør hoste) Det er også en kronisk hoste, hvilket betyder, at den ikke har vist forbedring i otte uger. Det er generelt værre om natten. Nogle gange kan dette forveksles med hoste forårsaget af andre problemer såsom allergi eller postnasal drop.

Anbefalede: