Logo da.boatexistence.com

Var pat sajak en vejrmand?

Indholdsfortegnelse:

Var pat sajak en vejrmand?
Var pat sajak en vejrmand?

Video: Var pat sajak en vejrmand?

Video: Var pat sajak en vejrmand?
Video: See Pat Sajak Put Wrestling Move On "Wheel of Fortune" Winner | E! News 2024, Kan
Anonim

Pat Sajak er en tv-personlighed, tidligere vejrmand, skuespiller og talkshowvært, bedst kendt som vært for det amerikanske tv-spilshow Wheel of Fortune. Sajak, søn af en polsk-amerikansk lastbilmester, er født og opvokset i Chicago, Illinois.

Begyndte Pat Sajak som vejrmand?

Sajak var oprindeligt nyhedsmand for tv-stationen, men havde kun en fem-minutters spot på kameraet. Efter at han etablerede sig, fik han et fuldtidsjob som Los Angeles' KNBC-TV vejrmand. I 1983 fik han sit job som vært for Wheel of Fortune.

Hvornår var Pat Sajak vejrmand?

Efter at have deltaget i Chicagos Columbia College sluttede Sajak sig til hæren i 1968 og tog til Vietnam, hvor han var discjockey for Armed Forces Radio i Saigon. Efter sin udskrivning fra militæret arbejdede han i radio og tv og i 1977 blev han vejrmand for en Los Angeles tv-station.

Er Pat Sajak gift med en sort kvinde?

Mens Sajak har været vært for showet i årtier med White ved sin side, er deres forhold 100 % professionelt, og han er meget lykkeligt gift med sin kone, Lesly Brown.

Hvad skete der med Pat Sajaks første kone?

I 1986 blev Pat og Sherrill officielt skilt. De fik aldrig børn. Mens Pat fortsatte med at gifte sig igen og få børn med sin anden kone, Lesley Brown, fik Sherrill aldrig sine egne børn og menes at forblive single.

Anbefalede: