Logo da.boatexistence.com

Hvad er et selskab med begrænset ansvar?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et selskab med begrænset ansvar?
Hvad er et selskab med begrænset ansvar?

Video: Hvad er et selskab med begrænset ansvar?

Video: Hvad er et selskab med begrænset ansvar?
Video: Limited Liability and Unlimited Liability | The Key Differences Explained! 2024, Kan
Anonim

A limited liability company er den USA-specifikke form for et privat aktieselskab. Det er en forretningsstruktur, der kan kombinere gennemløbsbeskatning af et partnerskab eller enkeltmandsvirksomhed med et selskabs begrænsede ansvar.

Hvad betyder selskab med begrænset ansvar?

A Limited Liability Company (LLC) er en forretningsstruktur, der er tilladt i henhold til statslov … Ejere af en LLC kaldes medlemmer. De fleste stater begrænser ikke ejerskab, så medlemmer kan omfatte enkeltpersoner, selskaber, andre LLC'er og udenlandske enheder. Der er ikke noget maksim alt antal medlemmer.

Hvad er et eksempel på et selskab med begrænset ansvar?

En LLC tillader gennemløbsbeskatning af et partnerskab med begrænset ansvar for et selskab. … Mange kendte virksomheder er struktureret som LLC'er. For eksempel er Anheuser-Busch, Blockbuster og Westinghouse alle organiseret som selskaber med begrænset ansvar.

Hvorfor vil du have et selskab med begrænset ansvar?

Hvis du har forretningspartnere eller ansatte, beskytter en LLC dig mod personligt ansvar for dine medejeres eller ansattes handlinger En LLC giver dig en struktur til at drive din virksomhed, herunder at træffe beslutninger, dele overskud og tab og handle med nye eller afgående ejere. En LLC tilbyder beskatningsmuligheder.

Hvad bruges en LLC til?

An LLC er et selskab med begrænset ansvar, som er en form for juridisk enhed, der kan bruges, når man opretter en virksomhed. En LLC tilbyder en mere formel forretningsstruktur end en enkeltmandsvirksomhed eller partnerskab. Den tilbyder også beskyttelse til ejeren mod personligt ansvar for enhver af de gæld, som en virksomhed påtager sig

Anbefalede: