Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev roadhouse-romance filmet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev roadhouse-romance filmet?
Hvornår blev roadhouse-romance filmet?

Video: Hvornår blev roadhouse-romance filmet?

Video: Hvornår blev roadhouse-romance filmet?
Video: Звезда родилась (1937) Джанет Гейнор, Фредрик Марч | Романтический фильм | Русские субтитры 2024, Kan
Anonim

'Roadhouse Romance' blev optaget i Canada Optagelserne til filmen begyndte i midten af april og sluttede den 7. maj.

Hvor blev Hallmark's Roadhouse Romance optaget?

Når vi taler om tv-filmen, blev Roadhouse filmet i den canadiske region som eksklusivt delt af Tyler Hynes og Lauren Alaina. Filmen er optaget i en fiktiv by uden for Nashville og ikke i Tennessee.

Hvor filmede de en sommerromance?

Selv om historien til A Summer Romance foregår i Montana, blev filmen faktisk filmet i Vancouver og andre dele af Canada, deler TV Insider. Filmen hed oprindeligt Dude Ranch. Paevey sagde, at han kørte sin egen ridning og malkede endda sin egen ko til filmen Madison.dk rapporteret.

Hvor blev den fantastiske vinterromantiske labyrint filmet?

Amazing Winter Romance (skudt på stedet i Winnipeg og ved verdens største snelabyrint ved Amaze in Corn) Hallmark Channel siger: Når journalist Julia tager hjem for at finde inspiration, opdager hun, at hendes barndomsveninde har bygget en kæmpe snelabyrint, som får hende til at finde vej til ægte kærlighed.

Hvem spiller i Hallmark's Roadhouse Romance?

Den nye film markerer countrysangerens Hallmark-debut. Lørdag aften, den 11. september, starter Hallmark Channels Fall Harvest lineup med Roadhouse Romance, med en af netværkets ledende mænd i hovedrollen, Tyler Hynes At få sin Hallmark-debut overfor Hynes er en countrymusiksensation, Lauren Alaina.

Anbefalede: