Logo da.boatexistence.com

Hvor meget er issa rae nettoværdi?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget er issa rae nettoværdi?
Hvor meget er issa rae nettoværdi?

Video: Hvor meget er issa rae nettoværdi?

Video: Hvor meget er issa rae nettoværdi?
Video: The Life of Issa Rae 2024, Kan
Anonim

Hvad er Issa Raes nettoværdi? Rae er i øjeblikket $4million værd fra 2021 ifølge Celebrity Net Worth. I 2021 medvirkede hun i Netflix' The Lovebirds, en romantisk komedie, og HBO's politisk satiredrama Coastal Elites.

Hvad er Issa Raes nettoværdi?

Hvor meget tjener Issa Rae? The Insecure-stjerne slår sig sammen som skuespiller, producer, instruktør, manuskriptforfatter og forfatter. Hun optrådte på den årlige Forbes '30 Under 30'-liste i underholdningssektionen i 2021. Hendes nettoværdi er anslået til $4 millioner.

Hvem er Issa Raes mand?

Issa Rae åbner op om livet som nygift, og om hun vil have børn eller ej. The Insecure-stjerne delte, at hun er "ekstremt glad" for at være gift med sin mand, forretningsmanden Louis Diame.

Hvad laver Issa Rae nu?

Ud over at blive medejer af Hilltop Coffee + Kitchen, en kaffebarkæde med tre L. A.-lokationer, og hårplejemærket Sienna Naturals, har Rae også for nylig indgået en ny multimillion-film- og tv-aftale med WarnerMedia.

Hvor gammel er Issa i usikker?

En forbindelsesledelse for non-profit ungdomsorganisationen 'We Got Y'all,' 29-årig Issa er usikker på både sin karriere og sit kærlighedsliv.

Anbefalede: