Logo da.boatexistence.com

I hvilket hus er Albus Dumbledore?

Indholdsfortegnelse:

I hvilket hus er Albus Dumbledore?
I hvilket hus er Albus Dumbledore?

Video: I hvilket hus er Albus Dumbledore?

Video: I hvilket hus er Albus Dumbledore?
Video: Dumbledore and Grindelwald - The Greater Good - Secrets of Dumbledore Prequel 2024, Kan
Anonim

Albus Dumbledore: Han bærer halvmånebriller og en lang lilla kappe. Han har et ar på venstre knæ, som er et perfekt kort over Londons undergrundsbane. Som skoledreng var han i Gryffindor-huset.

Var Dumbledore en Gryffindor eller Ravenclaw?

Hogwarts år (1892–1899)

Hogwarts Skole for hekseri og trolddom Dumbledore begyndte at gå på Hogwarts i efteråret 1892 og blev sorteret i Gryffindor house.

Hvilket hus er Albus Severus Potter i?

I 2017 begyndte Albus sin uddannelse på Hogwarts hos Rose Granger-Weasley og Scorpius Malfoy og blev sorteret i Slytherin House Albus fik hurtigt et venskab med Scorpius, et som i tiden ville vokse til at blive meget dyb. Han kæmpede med sin fars arv og det pres, der blev lagt på ham af andre.

Er Dumbledore en Hufflepuff?

Albus Dumbledore: Gryffindor Det giver mening. Nogle mennesker viser træk fra flere huse, og selvom Dumbledore bestemt er en af dem, gør hans passion og mod ham til en Gryffindor.

Hvilket hus var Grindelwald?

Grindelwald taler med Voldemort i Nurmengard, sekunder før hans død Med Grindelwald besejret, bragte Dumbledore ham til myndighederne i den magiske verden, hvilket resulterede i, at Grindelwald ironisk nok blev fængslet i den øverste celle i Nurmengard, som ville tjene som hans bolig resten af hans liv.

Anbefalede: