Logo da.boatexistence.com

Er usui og misaki gift?

Indholdsfortegnelse:

Er usui og misaki gift?
Er usui og misaki gift?

Video: Er usui og misaki gift?

Video: Er usui og misaki gift?
Video: Usui And Misaki`Wouldnt change a thing 2024, Kan
Anonim

Usui og Misaki genforenes i England og vender hjem til Japan for at afslutte deres gymnasieår. I kapitel 81 bliver Misaki og Usui forlovet, og i kapitel 85 bliver Misaki diplomat/advokat, mens Usui bliver en respekteret læge og de bliver gift.

Forelsker Usui sig i Misaki?

Takumi Usui (碓氷 拓海, Usui Takumi) er den vigtigste mandlige hovedperson i Kaichou wa Maid-Sama! Manga og anime serier. Han er fantastisk talentfuld til alting, og han er Misaki Ayuzawas kærlighedsinteresse, som senere Misaki bliver hans kone som vist i kapitel 85.

Hvad er Usui for Misaki?

Misaki Usui (碓氷 美咲, Usui Misaki) (født Ayuzawa) er den kvindelige hovedkarakter. Hun var kendt som " Demon-præsidenten", da den tidligere elevrådsformand for Seika High School Misaki i al hemmelighed arbejdede på deltid som stuepige hos Maid Latte. Hendes kærlighedsinteresse er Takumi Usui.

Hvem er vild med Usui?

Misaki Ayuzawa Hendes kærlighedsinteresse er Takumi Usui. I kapitel 81 blev hun forlovet med ham, og i kapitel 85 blev hun Takumi Usui's kone.

Hvorfor gik Misaki og Usui fra hinanden?

Pigerne smiler og takker dem, til deres chok. Misaki kigger overrasket på dem og spekulerer på, om dette også er en indvirkning på skolerejsen. … Tilbage på værelset taler pigerne igen om deres kærester, hvor en af dem siger, at hun slog op med sin kæreste, fordi de begyndte at gå på forskellige gymnasier

Anbefalede: