Logo da.boatexistence.com

Hvad er en flerfaset induktionsmotor?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en flerfaset induktionsmotor?
Hvad er en flerfaset induktionsmotor?

Video: Hvad er en flerfaset induktionsmotor?

Video: Hvad er en flerfaset induktionsmotor?
Video: Why Nikola Tesla and George Westinghouse are Famous for all the WRONG Reasons! 2024, Kan
Anonim

En flerfaset induktionsmotor består af en flerfaset vikling indlejret i en lamineret stator og et ledende egern-bur indlejret i en lamineret rotor … Rotorens drejningsmoment udvikles efterhånden som rotoren glider. lidt bag det roterende statorfelt. I modsætning til enfasede motorer er flerfasede induktionsmotorer selvstartende.

Hvad er polyfase-induktionsmotorer?

: en vekselstrømsmotor med polyfase (som 3-fasede) viklinger.

Siges polyfase induktionsmotor at være en roterende transformer?

En vikling, der udelukkende modtager sin strøm ved induktion, udgør en transformer. … En induktionsmotor fører vekselstrøm i både statoren og rotorviklingerne. En induktionsmotor er en roterende transformer, hvor sekundærviklingen modtager energi ved induktion, mens den roterer.

Hvad er fordelene ved polyfasemotor?

Fordele ved flerfasesystemet:

Mere strøm kan transmitteres til flerfasetransmissionssystemet ved at bruge den samme mængde ledende materiale. Flerfasemotoren har et mere ensartet drejningsmoment end enfasemotorens udgangsdrejningsmoment er pulserende.

Hvordan fungerer et flerfasesystem?

Et flerfasesystem er et system med mange faser eller spændinger, hver er faseforskudt fra den næste I sin enkleste form kan en flerfaseforsyning opfattes som flere generatorer monteret på den samme aksel og hvis udgange er elektrisk forbundet, men hvis spændinger er faseforskydne fra hinanden.

Anbefalede: