Logo da.boatexistence.com

Hvad er en hollandsk fletning?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en hollandsk fletning?
Hvad er en hollandsk fletning?

Video: Hvad er en hollandsk fletning?

Video: Hvad er en hollandsk fletning?
Video: ♡ HOW TO: Hollandsk fletning ♡ 2024, Juli
Anonim

Tænk på den hollandske fletning som en omvendt eller omvendt version af den franske fletning Teknikmæssigt er den vigtigste forskel, at når du laver en fransk fletning, bringer du ydersiden med hårstrå over midtersektionen, mens når du laver en hollandsk fletning, bringer du de udvendige hårstrå under midtersektionen.

Er en hollandsk fletning det samme som en cornrow?

Cornrows minder meget om hollandske fletninger, men ifølge bloggeren Azizi Powell: "Med hollandske fletninger er kun noget af hver del af håret flettet, men med cornrows alle af hver en del af håret flettes til midten af hver fletning." … Husk at flette over i stedet for under for at give højde til din hollandske fletning.

Hvad er forskellen mellem en hollandsk fletning og en fransk fletning?

Den største forskel er, at med en fransk fletning krydser du hårsektioner over hinanden, og med en hollandsk fletning vil du krydse dem nedenunder. Det er derfor Hollandsk fletning betegnes ofte som en "omvendt fransk fletning" eller "indvendig fletning" takket være denne "underneath"-teknik.

Hvorfor kalder de det hollandske fletninger?

Frisuren blev kendt som "cornrows" i USA og "canerows" i Caribien. … Hollænderne var tidlige adoptanter, hvilket gav anledning til de "hollandske fletninger." I 1871 populariserede en novelle i den amerikanske publikation Arthur's Home Magazine udtrykket "fransk fletning", med henvisning til cornrow-teknikken.

Hvad er lettere fransk fletning eller hollandsk fletning?

"Det vil gøre det så meget nemmere at flette og fodre hår ind, mens du arbejder dig ned, hvis der ikke er nogen sammenfiltring," siger de Leon. … Det vigtigste punkt at huske med hollandske fletninger er at væve hvert stykke under i stedet for over (dybest set det modsatte af en fransk fletning).

Anbefalede: