Logo da.boatexistence.com

Kan du bruge fletning til pandefisk?

Indholdsfortegnelse:

Kan du bruge fletning til pandefisk?
Kan du bruge fletning til pandefisk?

Video: Kan du bruge fletning til pandefisk?

Video: Kan du bruge fletning til pandefisk?
Video: Расчески для Парикмахеров с РАЗМЕТКОЙ! Как выбрать расческу для стрижки волос! Уроки! 2024, Kan
Anonim

Mens de fleste lystfiskere ikke tænker over den panfish-line, de bruger, er der en hel del af os, der er faldet over en slags åbenvandshemmelighed; flettet fiskesnøre kan også være overlegent til crappies og bluegills, især tidligt på sæsonen. Panfishing i foråret kan være så godt som det bliver.

Hvilken slags line bruger du til pandefisk?

Linjetype: Monofilament Den er let nok til at trække en bunke Panfish ind og tung nok til at få din Largemouth Bass til kaj. Men når du bliver mere specialiseret, er en lettere test (2-4 Lb.) for Panfish og en tungere test (8-12 Lb.) for bas en god tommelfingerregel.

Kan crappie se flettet linje?

Resultatet er en meget stærk, meget glat linje, der kaster exceptionelt godt. Og fordi line stretch er minimal på fletning, er den ekstremt følsom. Men vær opmærksom på, at flettet linje typisk viser dårlig knudestyrke. Hvis dette bekymrer dig, anbefaler vi, at du kigger til Stren, McCoy Mean Green eller Seaguar Invizx.

Kan jeg fiske med fletning?

Braid er ideel til fiskeri gennem ukrudt, silt, mudderbaseret bund osv. Den giver også overlegen biddetektion takket være dens ingen strækegenskaber.

Kan du fiske med bare flettet line?

Ethvert spinnehjul eller agnkastende hjul kan bruges med fletning Den eneste forskel mellem at fiske med fletning og andre fiskeliner er at huske at løsne dit træk. Da fletningen ikke strækker sig, bliver du nødt til at løsne dit træk for effektivt at kroge og lande fisk.

Anbefalede: