Logo da.boatexistence.com

Vil jonah og amy finde sammen?

Indholdsfortegnelse:

Vil jonah og amy finde sammen?
Vil jonah og amy finde sammen?

Video: Vil jonah og amy finde sammen?

Video: Vil jonah og amy finde sammen?
Video: Tobias Rahim & Andreas Odbjerg - STOR MAND 2024, Kan
Anonim

Amy (America Ferrera) og Jonah (Ben Feldman) genopliver deres forhold i "Superstore"-seriens finale. … De to bliver gift og får et barn, Carter, som deler værelse med Parker, der er dekoreret med stjerner, der lyser i mørket - en reference til Jonahs gave til Amy i piloten.

Ender Amy og Jonah sammen?

Ben Feldman på sit bittersøde farvel til 'Superstore' efter 6 sæsoner (eksklusivt) Og selvfølgelig fik Amy og Jonah endelig deres lykkelige slutning … "Jeg var meget glad med det, Jonah hver for sig, og Jonah og Amy, fik til sidst," fort alte seriestjernen/produceren Ben Feldman til ET. "Det var enormt tilfredsstillende og super følelsesladet. "

Er Jonah far til Amys baby 2020?

Denne uges Superstore bekræftede identiteten på Amys babyfar. … Og mens overvældende 75 procent af TVLine-læserne havde mistanke om, at hun var ved at fortælle Jonah, at han var faren, bekræftede hun i stedet, at det kommende barn er faktisk Adams.

Er Amy og Jonah kærester i sæson 5?

Amy (Ferrera) og Jonah (Feldman) afsluttede sæson 5 af "Superstore" med beslutningen om at flytte til California together "Har den tid imellem, begge i showet og i det virkelige liv, fik det til at virke mere plausibelt, at de kunne komme til et punkt, hvor de gik fra hinanden,” sagde co-showrunner Jonathan Green.

Fik Jonah og Amy en baby?

- der afslørede, at Amy og Jonah til sidst blev gift og fik deres eget barn: en søn ved navn Carter. Da serien nærmede sig enden, puttede Amy Parker og Carter i seng, og lukkede derefter lyset og afslørede glødende stjerner på soveværelsesloftet.

Anbefalede: