Logo da.boatexistence.com

Er chock and bates stadig et par?

Indholdsfortegnelse:

Er chock and bates stadig et par?
Er chock and bates stadig et par?

Video: Er chock and bates stadig et par?

Video: Er chock and bates stadig et par?
Video: Chock/ Bates 🥇 Russian coaches, the sweatiest skater❗️ Saitama skating World Championships 2023 2024, Kan
Anonim

Madison Chock og Evan Bates arbejder sammen i den fulde og mest sammenflettede forstand, to atleter, der er smeltet sammen til et par som både konkurrenter og entertainere i løbet af et ni-årigt partnerskab. De bor sammen, som partnere i den mere almindelige forstand af sådan et forhold.

Hvad skete der med Chock and Bates?

Madison Chock og Evan Bates toppede U. S. Kunstskøjtemesterskaberne i rytmedans i deres første konkurrence i 11 måneder, og den første siden Chock var af isen i en måned sidste sommer på grund af hjernerystelse.

Konkurrerer Chock and Bates stadig?

Chock and Bates withdraw fra Skate America efter COVID-19 påvirker træningen. Det amerikanske isdansepar Madison Chock og Evan Bates har annonceret deres tilbagetrækning fra 2020 Skate America-konkurrencen for at fokusere på deres forberedelser til de amerikanske kunstskøjteløbsmesterskaber i 2021.

Hvornår begyndte Chock og Bates at date?

“Vi havde kendt hinanden i mere end 10 år. Vi tog faktisk på en date til hendes 16-års fødselsdag for ni år siden. Og her er vi så mange år senere, hvor vi skøjter sammen, til OL sammen,” tilføjede Bates.

Er isdansere par?

Isdans er et aspekt af kunstskøjteløb, der bruger elementer af balsaldans. Dansere konkurrerer som par for at udføre komplicerede dansebevægelser. Disse berømte isdansende par er fra hele verden. Russiske, amerikanske, canadiske og tyske par kæmper alle om pladsen som bedste danser nedenfor.

Anbefalede: