Logo da.boatexistence.com

Er cervikogen hovedpine konstant?

Indholdsfortegnelse:

Er cervikogen hovedpine konstant?
Er cervikogen hovedpine konstant?

Video: Er cervikogen hovedpine konstant?

Video: Er cervikogen hovedpine konstant?
Video: Уберите нож, не надо мата! Что делать, если на вас напало вдохновение DIY мастер-класс 2024, Kan
Anonim

En cervicogen hovedpine (CGH) viser sig som ensidig smerte, der starter i nakken. Det er en almindelig kronisk og tilbagevendende hovedpine, der norm alt starter efter nakkebevægelse.

Hvor længe varer cervikogen hovedpine?

En "cervicogen episode" kan vare en time til en uge Smerter er typisk på den ene side af hovedet, ofte korreleret med den side af halsen, hvor der er øget stramhed. Næsten helt sikkert vil bevægelsesområde blive kompromitteret. Almindelige årsager til CGH kan være kroniske: dårlig kropsholdning, som nævnt ovenfor, eller gigt.

Kan cervikogen hovedpine komme og gå?

CGH-smerter udløses hovedsageligt af unormale bevægelser eller stillinger i nakken, tryk på nakken eller pludselige bevægelser fra hoste eller nysen. De langsigtede udsigter for CGH afhænger af den underliggende årsag til hovedpinen. CGH er generelt kronisk og kan fortsætte i måneder eller år

Hvordan kan du kende forskel på cervikogen hovedpine?

Ved cervikogen hovedpine er følgende symptomer og tegn til stede: en reduceret bevægelsesområde i nakken; mekanisk udfældning af angreb, enten ved nakkebevægelser eller ved ydre tryk over den større occipitale nerve af C2-roden; ipsilaterale skulder/armsmerter; ensidighed uden sideskift.

Kan cervikogen hovedpine vare i dagevis?

Det er norm alt en nagende form for smerte. Det kan komme i episoder, som kan vare et par timer til et par dage, men det er ofte svært at forudsige, hvor længe det vil vare. Hovedpinen kan også blive kronisk. Patienter har også andre klager, såsom begrænset mobilitet i nakken og nakkesmerter.

Anbefalede: