Logo da.boatexistence.com

Hvor blev parretreat filmet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev parretreat filmet?
Hvor blev parretreat filmet?

Video: Hvor blev parretreat filmet?

Video: Hvor blev parretreat filmet?
Video: Сибирский снайпер 1 | Полный фильм | Боевик | Добавлены субтитры! 2024, Kan
Anonim

Det primære sted for optagelser var St. Regis Bora Bora Resort, Bora Bora i Fransk Polynesien. Andre optagelsessteder omfatter Los Angeles, Universal Studios og O'Hare International Airport.

Hvor ligger Eden Resort fra parretreat?

Romantic Vacation in Paradise

Efter St Regis Resort Bora Bora blev brugt som det eksotiske Eden Resort til optagelserne af 'Couples Retreat', blev verdensinteressen vakt. Travel Weekly kaldte det 'Top Resort World Wide', og Luxury Travel Adviser tildelte det 'Bedste feriested i det sydlige Stillehav'.

Hvor meget koster en tur til Bora Bora?

Gennemsnitsprisen for en 7-dages rejse til Bora Bora er $3.184 for en solorejsende, $5.718 for et par og $10.721 for en familie af 4. Bora Bora-hoteller varierer fra $136 til $684 pr. nat med et gennemsnit på $334, mens de fleste ferieboliger vil koste $120 til $800 pr. nat for hele hjemmet.

Hvor meget koster et retreat for par?

Pris: Ægteskabsretreater for små grupper er prissat efter lokation og varierer generelt fra $3895 til $4395 pr. par. En-til-en-retreats er citeret individuelt og starter ved $9495.

Er der et ægte parretreat?

Gifte par kan deltage i et ægteskabsretreat, som kan være med til at styrke jeres ægteskab i mange år fremover. … Tantriske workshops og retreats tilbyder måske det dybeste arbejde for lykkelige par (og det har vi også). Ikke nok med det, men der er så mange romantiske feriedestinationer, som du kan besøge med din partner.

Anbefalede: