Logo da.boatexistence.com

Hvordan logger man ind som en dasher?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan logger man ind som en dasher?
Hvordan logger man ind som en dasher?

Video: Hvordan logger man ind som en dasher?

Video: Hvordan logger man ind som en dasher?
Video: Моя история начала работы парикмахером. Уроки парикмахеров для новичков 2024, Kan
Anonim

Gå til doordash.com/dash og fortsæt med din tilmelding ved at klikke på "Allerede begyndt at tilmelde dig?". Når du har indtastet den e-mailadresse og telefonnummer, som du brugte til at tilmelde dig, vil du blive ført til det punkt i processen, hvor du tidligere var stoppet.

Hvordan logger jeg ind på DoorDash som chauffør?

Besøg Dasher-tilmeldingswebstedet, opret en konto, indsend de ønskede oplysninger, og som et sidste trin, samtykke til et motorkøretøj og baggrundstjek. Bemærk venligst, at du vil være berettiget til at bruge DoorDash-platformen, når du har bestået motorkøretøjet og baggrundstjekket.

Hvorfor kan jeg ikke logge ind på min DoorDash-driverkonto?

Sluk din telefons wifi og tænd igen. Sørg for, at du ikke er i flytilstand. Sluk midlertidigt din enheds WiFi og brug mobildata i stedet. At have et stærkt telefonsignal uden wifi forbedrer appens tilslutningsmuligheder.

Er DoorDash og Dasher det samme?

Kør, lever og tjen med DoorDash . Vi giver lokale virksomheder og lokale chauffører (kaldet Dashers) muligheder for at tjene, arbejde og leve. Som Dasher kan du være din egen chef og nyde fleksibiliteten ved at vælge hvornår, hvor og hvor meget du tjener.

Kan du leve af DoorDash?

På nogle markeder tjener Dashers regelmæssigt $15 til $20+ i timen og kan tjene et par tusinde dollars om måneden på DoorDash. I modsætning hertil er nogle markeder langsommere, og Dashers bruger bare DoorDash som en deltidssyge for at tjene nogle ekstra penge.

Anbefalede: