Logo da.boatexistence.com

Hvem i vindaloo-videoen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem i vindaloo-videoen?
Hvem i vindaloo-videoen?

Video: Hvem i vindaloo-videoen?

Video: Hvem i vindaloo-videoen?
Video: ХАБИБ - Ягода малинка (Премьера клипа) 2024, Kan
Anonim

Fat Les skabte den engelske fodboldsang "Vindaloo" som en uofficiel temasang til 1998 FIFA World Cup. Sangen nåede nummer to i UK Singles Chart. I musikvideoen optrådte de tre bandmedlemmer sammen med Paul Kaye, Rowland Rivron, Ed Tudor-Pole, Matt Lucas og David Walliams.

Hvem er manden i Vindaloo-videoen?

Musikvideo

Videoen er optaget i samme gade og har komiker Paul Kaye som en Richard Ashcroft-lookalike, der tvinger sig vej ned ad gaden.

Hvor blev vindaloo-videoen filmet?

Musikvideoen er stærkt inspireret af Fat Les-versionen fra 1998 og blev filmet på samme Hoxton Street som originalen. Den har også Keith Lemon sammen med NHS-arbejdere og Deliveroo-chauffører.

Hvor kom vindaloo fra?

Vindaloo er en af de mest populære indiske retter, der stammer fra Goa-regionen i Indien. Det er en stærkt krydret ret, der kan være vegetarisk, eller som kan indeholde ting som svinekød, kylling eller tofu. Indisk vindaloo har tendens til at være brændende varm og krydret på grund af chilierne!

Hvad betyder Vindaloo på indisk?

Ordet vindaloo er en rodet udtale af den portugisiske dish carne de vinha d'alhos (kød marineret i vineddike og hvidløg), som blev introduceret til indianerne i 15. århundrede af portugisiske opdagelsesrejsende. …

Anbefalede: