Logo da.boatexistence.com

Var der elektriske tandbørster i 1980?

Indholdsfortegnelse:

Var der elektriske tandbørster i 1980?
Var der elektriske tandbørster i 1980?

Video: Var der elektriske tandbørster i 1980?

Video: Var der elektriske tandbørster i 1980?
Video: The Champs "Tequila" 2024, Kan
Anonim

Vi kan især lide Philips Sonicare-produkter. Det kan overraske dig at vide, at manuelle tandbørster med nylonbørster først blev solgt i 1939. Den første elektriske tandbørste blev først produceret i 1954, og soniske tandbørster, med ultrahøje vibrationer, kom på markedet i 1980'erne.

Hvornår blev elektriske tandbørster tilgængelige?

Opfindelsen af nylon startede udviklingen af den virkelig moderne tandbørste i 1938, og i 1950'erne blev der fremstillet blødere nylonbørster, da folk foretrak disse. Den første elektriske tandbørste blev lavet i 1939, og den første elektriske tandbørste i USA var Broxodent i 1960.

Havde de elektriske tandbørster i 1980'erne?

Den elektriske Broxo-tandbørste blev introduceret i USA af E. R. … Efter introduktionen blev den markedsført i USA af Squibb under navnene Broxo-Dent eller Broxodent. I 1980'erne overførte Squibb distributionen af Broxodent-linjen til Somerset Labs-afdelingen i Bristol-Myers Squibb.

Hvornår kom elektriske tandbørster på markedet i Storbritannien?

1954 så introduktionen af 'Broxodent', den første anvendelige elektriske tandbørste. Denne tandbørste var dog ret usikker på grund af dens høje spænding og det faktum, at den typisk blev brugt i badeværelset, hvor tilstedeværelsen af vand yderligere øgede dens fare for elektrisk stød!

Hvem opfandt den smarte tandbørste?

Kolibree-tandbørsten blev opfundet af Thomas Serval, en fransk ingeniør og en leder i landets teknologiske industri. Han blev inspireret til at designe den efter at have mistænkt, at hans børn løj for ham om, hvorvidt de havde børstet tænder.

Anbefalede: