Logo da.boatexistence.com

Vil elektriske scootere være lovlige i Storbritannien?

Indholdsfortegnelse:

Vil elektriske scootere være lovlige i Storbritannien?
Vil elektriske scootere være lovlige i Storbritannien?

Video: Vil elektriske scootere være lovlige i Storbritannien?

Video: Vil elektriske scootere være lovlige i Storbritannien?
Video: UK E-Scooter Law: How to fix the problem 2024, Kan
Anonim

E-scootere er ikke ulovlige i Storbritannien, og du kan købe, sælge og eje en helt lovligt. Det er dog ulovligt at bruge en e-scooter offentligt, medmindre den er lejet som en del af en anerkendt prøveordning.

Er elektriske scootere lovlige i Storbritannien 2021?

Folk kan nu leje e-scootere, ofte ved hjælp af smartphone-apps, på en måde, der ligner bymidtens cykeludlejningsordninger. De, der ønsker at bruge en scooter under disse prøver, skal have category Q-retten på deres kørekort.

Er elektriske scootere lovlige i Storbritannien 2020?

I øjeblikket kan du ikke lovligt bruge en privatejet elektrisk scooter på en offentlig motorvej i Storbritannien. … Den 4. juli 2020 gjorde den britiske regering udlejning af e-scootere lovlige på britiske vejeDenne prøveperiode var planlagt til at vare i 12 måneder i mere end 30 byer over hele landet.

Er elektriske scootere ulovlige 2021?

Juridisk status for e-scootere

Selvom det er lovligt at købe eller sælge en e-scooter (klassificeret som et batteridrevet personligt transportmiddel), skal du køre med dem på offentlige veje, fortove eller cykelstier er imod loven.

Hvorfor er elektriske scootere forbudt i Storbritannien?

“Dette skyldes, at e-scootere er klassificeret som personlige lette elektriske køretøjer (PLEV'er), så de behandles som motorkøretøjer. Som sådan, hvis de bruges på en vej, fortov eller offentligt sted, er de underlagt de samme lovkrav som ethvert motorkøretøj.

Anbefalede: