Logo da.boatexistence.com

Hvem ejes slack af?

Indholdsfortegnelse:

Hvem ejes slack af?
Hvem ejes slack af?

Video: Hvem ejes slack af?

Video: Hvem ejes slack af?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 возвращается! - ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН за 6 часов - Часть 2 2024, Kan
Anonim

Cloud computing-giganten Salesforce har gennemført sit opkøb af Slack, en handel på $27,7 milliarder dollar, der føjer besked-appen til sin suite af virksomhedssoftware uden umiddelbart at ændre Slacks funktionalitet, branding, eller lederskab.

Ejes Slack af Salesforce?

SAN FRANCISCO, 21. juli 2021-Salesforce (NYSE: CRM), den globale leder inden for CRM, meddelte i dag, at den har fuldført sit opkøb af Slack Technologies, Inc.. … Salesforce og Slack er unikt positioneret til at føre dette historiske skift til en digital-first-verden.

Tilhører slack Google?

Slack og Google deler en fælles passion for innovation, og vi samarbejder om at give vores kunder en række kraftfulde integrationer. Vi ved, at fantastisk software har magten til at bringe teams sammen og gøre alt deres arbejde og samtaler sømløst tilgængelige på ét sted.

Er Slack ejet af Microsoft?

Cloud computing-giganten Salesforce har gennemført opkøbet af Slack, en handel på $27,7 milliarder dollar, der føjer besked-appen til sin suite af virksomhedssoftware uden umiddelbart at ændre Slacks funktionalitet, branding, eller lederskab.

Bruger Amazon Slack?

Slack samarbejder med Amazon i en flerårig aftale, der betyder, at alle Amazon-medarbejdere vil kunne begynde at bruge Slack. Som en del af aftalen vil Slack migrere sine tale- og videoopkaldsfunktioner over til Amazons Chime-platform sammen med en bredere anvendelse af Amazon Web Services (AWS).

Anbefalede: