Logo da.boatexistence.com

Hvem rolls royce ejes af?

Indholdsfortegnelse:

Hvem rolls royce ejes af?
Hvem rolls royce ejes af?

Video: Hvem rolls royce ejes af?

Video: Hvem rolls royce ejes af?
Video: Roll Royce PHANTOM (2023) - Самый роскошный седан в мире 2024, Kan
Anonim

BMW er også moderselskabet til Rolls-Royce Motor Cars – en anden britisk luksusbilserie, der vender hovederne over alt – efter en aftale med Volkswagen Group, som nu har forældremyndigheden over Bentley.

Hvem ejer Rolls Royce lige nu?

Mens køretøjerne stadig er bygget i England, ejes Rolls-Royce faktisk i dag af BMW Den dyreste Rolls-Royce er Phantom; Fantompriserne starter ved mere end $450.000. For det ultimative inden for top-down motorisme er der Rolls-Royce cabriolet, Dawn; Rolls-Royce coupe er Wraith.

Hvem ejer mange Rolls Royce i verden?

Sultan Hassanal Bolkiahs Rolls-Royce Phantom VISultan Hassanal Bolkiah har den største samling af Rolls-Royce-biler, som er omkring 500 skræddersyede køretøjer.

Ejer BMW stadig Rolls Royce?

I 1904 grundlagde Henry Royce og William Rolls Rolls-Royce Limited, og den blev derefter solgt til Volkswagen, hvor den blev omdøbt til Rolls-Royce Motors. I sidste ende solgte de det til BMW i 1998 og etablerede Rolls-Royce Motor Cars Limited. Det har været et BMW-datterselskab lige siden

Er Rolls-Royce regering ejet?

Det blev efterfølgende omstruktureret til to separate enheder: Rolls-Royce Ltd., der omfatter dets jetmotordrift, blev etableret i 1971 og blev et statsejet selskab; Rolls-Royce Motor Holdings Limited, der omfatter bil- og dieselmotordrift, blev oprettet i 1973 og vendte tilbage til private …

Anbefalede: